Večernje novosti iz Prnjavora: Zaustavio saobraćaj da zaprosi djevojku

0
1645

Mladi Prnjavorčanin Darijo Čereković zaprosio devojku Stanku Petrović iz Gradiške na neobičan način – na raskrsnici na ulazu u grad. Zaljubljeni par nisu zbunile ni sirene teretnjaka i automobila

PRNjAVOR – Očito do ušiju zaljubljen, mladi Prnjavorčanin odlučio je da na zaista originalan način okruni ljubav, veridbom i prosidbom, sa isto tako zaljubljenom devojkom iz Gradiške, i to ni manje ni više nego višeminutnim zaustavljanjem saobraćaja na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor-Bijeljina!

rs-prosidba-MALA
Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći izmeću ponedeljka i utorka, oko 21 čas, na veoma frekfventnoj raskrsnici na ulasku u Prnjavor. Glavne “uloge” odigrali su 26-godišnjaci Darijo Čereković i Stanka Petrović. Ona je student prava, a on ekonomije.

Ceo slučaj kamerom mobilnog telefona ovekovečio je njihov prijatelj. Uz velike simpatije i divljenje, video-klip je postao hit na mnogim portalima, a zaljubljeni par ekskluzivno za čitaoce “Novosti” deli detalje svoje sreće.

– Imao sam nameru da voljenu, u kojoj sam našao sve najlepše i najplemenitije, zaprosim u oktobru na Zlatiboru. Nisam dozvolio da nam pomuti sreću što se taj period poklopio sa njenim ispitima – priča presrećni Darijo. – Pozvao sam je u Prnjavor i, sa buketom cveća i vereničkim prstenom, iznenadio dočekom na samoj raskrsnici na ulazu u grad.

Prelepa Stanka kaže da se ni trena nije dvoumila.

– Izustila sam “da”, pošto je Darijo vredan moje ljubavi i poštovanja – kaže Stanka.

Nisu ih zbunili tutnjava i trubljenje autobusa, teretnjaka i automobila. Nakon što su uočili o čemu je reč, poklici: “Too, bravo, majstore, kralju”!…

OVEKOVEČENO MOBILNIM TELEFONOM
NA video-klipu se vidi kako devojka na raskrsnici izlazi iz automobila, a mladić je dočekuje klečeći sa vereničkim prstenom i buketom cveća. Potom jedno drugom padaju u zagrljaj.

– U prvi mah uplašio sam se za prijatelja Darija, kad sam ga uočio na raskrsnici sa buketom, ali i kako nešto u ruci skriva iza leđa. Zamolio me je da mu ne prilazim i da se strpim pet minuta. Tek tada, po dolasku devojke, počeo sam da kamerom mobilnog telefona snimam iznenađujući događaj – kaže, za “Novosti”, Vukašin Backović, inače odbornik u SO Prnjavor, izrazivši zadovoljstvo da je, sticajem okolnosti, dao doprinos da ovaj nesvakidašnji i originalni čin iskazivanja ljubavi ostane ovekovečen.

PODIJELI