Memorandum o regulisanju odnosa za rehabilitaciju putnog pravca na području Vijačana

0
2703
SAMSUNG CSC

Predstavnici preduzeća „Mg Mind“ Prnjavor i „Granit“ iz Skoplja, su zajedno sa predstavnicma mjesne zajednice Vijačani i opštinskim rukovodstvom danas potpisali Memorandum o regulisanju odnosa za rehabilitaciju putnog pravca na području Vijačana, tačnije od Krajišnika do Kamenoloma, kojim se definiše određena dinamika rekonstrukcije puta dužine 2, 6 kilometra.

„Rekonstrukcija bi trebala biti završena do kraja avgusta, a time će se značajno popraviti kvalitet života mještana na tom području naše opštine. Pomenuta preduzeća su iskazala dobru volju da svi zajedno rješavamo probleme infrastrukturne prirode“ kazao je Gatarić.

Potpisivanju memoranduma prisustvovao je i  direktor Granitove poslovne jedinice Banjaluka, Zoran Trojanovski.

„Granit je ranije potpisao ugovor sa načelnikom opštine Prnjavor, dr Sinišom Gatarićem, o vraćanju lokalnog puta u prvobitno stanje, a evo došlo je vrijeme i za realizaciju tog ugovora. Dobra volja i Granita i MG Minda postoji, a ja se ovim putem zahvaljujem stanovništvu na strpljenju i razumijevanju“ kazao je Trajanovski.

Preduzeće MG Mind učestvuje kao podizvođač radova na izgradnji autoputa Banjaluka-Doboj i zajedno sa Granitom učestvuje i na održavanju lokalnih puteva,a održavanje će biti nastavljeno i u budućnosti, istakli su predstavnici ovog preduzeća.

Predsjednik Savjeta MZ Donji Vijačani, Dejan Subotić, istakao je da je zahvaljujući načelniku opštine Prnjavor danas potpisan memorandum o rekonstrukciji pomenutog putnog pravca, te u ime stanovnika mjesne zajednice koju zastupa zahvalio načelniku Gatariću na potpisivanju memoranduma.

 

 

PODIJELI