31 godina Radija u Prnjavoru i prva godišnjica portala prnjavorlive

0
1447

Radnici Radio Prnjavora danas su na skroman način obilježili 31.godinu postojanja najstarijeg prnjavorskog medija.

Na današnji dan 1984.godine iz istih prostorija oglasio se program Radio Prnjavora, tada emitovan na srednjetalasnoj frekvenciji 1341 kiloherc i FM 98,3 MHz. Od tada Radio emituje program, u kojem svakodnevno informiše svoje slušaoce o svim događajima u našoj lokalnoj zajednici, regiji, ali i u svijetu. Poznati smo po tome da emitujemo uvijek tačne i objektivne vijesti, prisutni smo na svim događajima sa kojih informišemo javnost, a naša frekvencija 99.10 FM, mjesto je na skali, na kojem uvijek možete popraviti raspoloženje uz dobru muziku.

Prošle godine 6.marta, sa radom je počao i portal prnjavorlive.info, na kojem takođe, samo preko drugog medija – interneta, informišemo javnost. Na našem portalu, možete  preko interneta pratiti radijski program, koji je posebno zanimljiv našim sugrađanima koji rade u zemljama zapadne Evrope. Prnjavorlive.info je za 12 mjeseci postojanja stekao redovnu čitalačku publiku, dok našu stranicu na Facebooku prati oko 4.5 hiljade ljudi.

IMG_7414

Direkor Radio Prnjavora, Dragan Malić uručio je dugogodišnjim radnicima Brani Raduloviću i Marinu Marinkoviću skromne poklone, a prostorije Radija posjetio je i načelnik opštine dr Siniša Gatarić. Iako se Radio već godinama nalazi u teškoj situaciji, dijeleći sa ostalim firmama breme krize, načelnik Gatarić je iskazao potrebu da Radio postoji, da će ga pomagati, jer je nezaobilazan faktor u našem lokalnom medijskom prostoru. prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here