Otvoren prvi kružni tok u Prnjavoru

0
5959

U Prnjavoru je danas svečano otvorena raskrsnica sa kružnim tokom, kojom je riješen jedan od najvećih saobraćajnih problema za vozače, a grad je na samom ulazu dobio i drugačiji izgled.

Pored okupljenih građana, otvaranju su prisustvovali i predsjednica Vlade RS, Željka Cvijanović, predstavnici preduzeća JP Putevi RS, prvi čovjek opštine, Darko Tomaš i druge zvanice.

“U to ime moja zahvalnost ide JP “Putevi RS, predsejdniku Republike i predsjednici Vlade RS koji su namijenili ovakav jedan projekat Prnjavoru” kazao je načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, napomenuvši da je ukupna vrijednost ovog projekta oko 418.000 KM.



“Prnjavor dobija mnogo veće razvojne šanse ovakvim i sličnim projektima, kao što je i završetak autoputa koji velikim dijeom prolazi kroz ovu opštinu. Podržavam rad lokalne vlasti u Prnjavoru, jer je ovo pokazatelj da se timskim radom zajedno sa Vladom RS mogu postići veliki rezultati” kazala je Cvijanovićeva.

Tokom obraćanja okupljenim građanima Prnjavora na otvaranju kružne raskrsnice, načelnik Tomaš je najavio i da će uskoro biti pokrenut projekat postavljanja sigurnosnih kamera na području grada, kako bi bezbijednost u Prnjavoru bila podignuta na viši nivo./prnjavorlive.info/

 

 

PODIJELI