PRNJAVOR- IZBORI Cvijanović: Uvjereni u pobjedu svih kandidata SNSD

0
705
Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović danas je u Prnjavoru iskazala punu podršku kandidatima ove stranke na predstojećim lokalnim izborima i izrazila uvjerenje u njihovu pobjedu jer žele od svoje lokalne zajednice da naprave mjesto za bolji život.

Cvijanovićeva, koja je razgovarala sa kandidatima SNSD-a u Prnjavoru, naglasila je da je preduslov za realizaciju svih projekata i inicijativa – stabilna vlast.

“Zato sam sigurna da ćemo u Prnjavoru imati ubjedljivu pobjedu, kako načelničkog kandidata, tako i odborničke liste. Oni će biti u prilici da oko sebe okupe koalicione partnere da bismo imali stabilnu lokalnu vlast, jer nam ta stabilnost treba da zajedno sa republičkim institucijama možemo realizovati brojne projekte koji su u funkciji poboljšanja života naših građana”, rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je naglasila da sve što se danas radi – radi se da bi generacijama koje dolaze bilo bolje, da bi se ostvarile pretpostavke za bolji život.

Cvijanovićeva je rekla da je ponosna na ljude okupljene u SNSD-u koji razumiju da se politika ne živi danas i da politika ne znači angažman jedne generacije.

“Prezadovoljna sam činjenicom da u okviru SNSD-ove strukture ima toliko mladih ljudi koji su u svojim najboljim godinama, kada mogu da budu i kreativci, predlagači i realizatori dobrih ideja. U Prnjavoru, na čelu opštine, imamo upravo takvog čovjeka koji je posvećen svom gradu, boljem životu sugrađana i stabilnosti Republike Srpske, znajući da je to okvir za naše živote i da je to prioritet njegovog rada i naše zajedničke partije – SNSD-a”, rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da SNSD kampanju vodi protekle četiri godine družeći se sa ljudima na terenu i rješavajući njihove probleme, a da je ovih mjesec dana samo forma koja treba da zadovolji formu kampanje.

“Mi smo na području opštine uložili više od 16 miliona KM u investicije, na području grada oko 10 miliona KM, što je vidljivo na svakom koraku. Veliku pomoć smo imali od republičkih vlasti jer su finansirali više od 80 odsto realizovanih projekata ili projekata koji su u fazi realizacije”, napomenuo je Tomaš.

Tomaš je ponovio da vjeruje u apsolutnu pobjedu SNSD-a u Prnjavoru.

ATV

PODIJELI