U Banjaluci počeo sa radom specijalistički centar Alivia

0
375
Foto: Ustupljena fotografija | U Banjaluci počeo sa radom specijalistički centar Alivia

Specijalistički centar Alivia je počeo sa radom u ponedjeljak, 15. novembra u Banjaluci.

U ovom centru okupljen je tim iskreno posvećenih stručnih ljekara koji će se pobrinuti da Vam obezbjede najbolji medicinski savjet, najsavremeniju medicinsku dijagnostiku i najefikasniju terapiju, bez suvišnih troškova. Njihova krajnja misija je Centar medicinske izvrsnosti, čiji su temeljni postulati humanost i profesionalnost.

Misija Alivia centra je da ide u korak sa najsavremenijom digitalnom tehnologijom i najboljim procedurama u modernoj medicini.

Direktor ove ustanove Goran Janković je rekao: “Našim pacijentima, djeci i odraslima, omogućili smo sve zdravstvene usluge na jednom mjestu, iz nekoliko grana medicine: plastične i rekonstruktivne hirurgije, neurologije, infektologije, kardiologije, pulmologije, ginekologije, pedijatrije, psihijatrije, ortopedije, reumatologije, radiologije, vaskularne hirurgije, dermatologije, endokrinologije, te mnoge druge medicinske usluge.”

Direktor Janković ističe da je Specijalistički centar Alivia još po nečemu drugačiji od ostalih klinika.

“U sastavu Specijalističkog centar Alivia, nalazi se i prvi, privatni Centar za glavobolje u državi, koji ima za cilj da na jednom mjestu dođete do dijagnoze svih oblika glavobolje, kao i najsavremenijih savjeta o liječenju različitih poremećaja iz oblasti glavobolja. Svjesni smo brzog i stresnog načina života u posljednjoj deceniji, a i duže, te smataramo da možemo doprijeniti kvalitetnijem načinu života građana naše države”, kaže Janković.

Janković posebno ističe ambulantu plastične hirurgije.

“Želim još da posebno spomenem ambulantu plastične i rekonstruktivne hirurgije, gdje s ponosom možemo da najavimo i Prim. dr med. Zorana Dimitrijevića, specijalistu plastične i rekonstruktivne hirurgije koji će svoje dugogodišnje iskustvo iz Srbije, Austrije, Njemačke, USA i Kuvajta primjeniti u našoj praksi, te po prvi put, u Banjaluci, da postavi najviše standarde u oblasti estetske i rekonstruktivne hirurgije”, najavio je Janković.

Specijalistički centar Alivia se nalazi u Banjaluci, na adresi Kozarska ulica broj 28, a svoje termine za preglede možete da zakažete na brojeve telefona +387 51 264-090, +387 66 770-222 ili na e-mail adresu [email protected] .

Specijalistički centar Alivia – vaše zdravlje je na prvom mjestu!

PODIJELI