Robot 100 % domaća kompanija nastavlja sa ekspanzijom

0
1682

 

Robot u 2015 godini planira otvaranje 6 novih prodajnih centara, širenje prodajne mreže, otvaranje 300 novih radnih mjesta, jačenje bosanskohercegovačke privrede i domaće proizvodnje.

Robot, jedan od većih  domaćih tržnih centara; sa dugogodišnjom poslovnom tradicijom,  nastavlja sa još intezivnijim razvojom kroz otvaranje novih objekata širom BiH, unapređenjem operativnih procesa i kvaliteta usluge na nivou cijele prodajne mreže. U aprilu, Robot je otvorio novi prodajni centar u Prnjavoru, a do kraja godine nastavlja sa gradnjom sličnih centara i u drugim bh gradovima: Bihaću, Modriči, Doboju, Zenici i Vakufu. Zbog planiranog proširenja kapaciteta, otvaranja novih prodajnih centara  i širenja djelatnosti na području cijele BiH, u 2015. godini planiraju  zaposlenje 300 novih kadrova.

Izgradnja Robota Zenica

Izgradnja Robota u Zenici

Robot Bihać u izgradnji

 

Izgradnja Robota u Bihaću

“Dugoročna poslovna strategija Robota usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede. Naša misija je pružiti svakom kupcu najbolji omjer kvalitete i cijene kroz vrhunsku uslugu te pažljivo odabran asortiman kvalitetnih i povoljnih roba sa naglaskom na domaće. Evidentno je da naši kupci od nas imaju velika očekivanja, da za svoj novac traže najbolji kvalitet, a mi stalno nastojimo da njihova očekivanja i ispunimo”, istakla je  Minela Džuho PR Robota.

“Poslovne uspjehe temeljimo na kvalitetu, uslužnosti, inovativnosti, povjerenju i razumijevanju.  Robot je kompanija od državnog značaja, naša investiciona politika usmjerena je na   ekspanziju i razvoj bosanskohercegovačke privrede. Kompanija Robot svu ostvarenu dobit ulaže u izgradnju novih centara i povećanje broja radnih mjesta, jer ulaganjem domaću privredu ujedno ulažemo u poboljšanje ekonomskog standarda građana BiH; te razvijamo građevinske kapacitete.    U 2015. godini planiramo otvaranje novih prodajnih centra, na taj način ćemo doprinijeti povećanju ekonomske stope zaposlenosti, posebno mladih obrazovanih kadrova”, saopšteno je iz Uprave Robot-a.​

PODIJELI