Život je pun iznenađenja: Ovo je djevojka koja je u jednog godini rodila tri bebe

0
450

Život je pun iznenađenja, a Stefani, samohrana majka troje djece to najbolje zna, pogotovo zbog činjenice da je u roku od godinu dana rodila tri bebe koje nisu trojke.

Stefani Hansen ima trideset i dvije godine i nevjerovatnu životnu priču, naime ona je majka troje djece koje je rodila u istoj godini, a nije bila u pitanju trudnoća s trojkama.

Svoju prvu kćerku Dafne dobila je 28. januara 2020. godine, a onda je, samo tri mjeseca kasnije, otkrila da je ponovo trudna. Deset mjeseci nakon prvog porođaja, 8. decembra iste godine dočekala je kćerke bliznakinje Rubi i Penelope.

Dakle, beba Dafne je imala 94 dana kada je Stefani saznala da je drugi put trudna.

U prosjeku, većina žena ponovo ovulira oko 45 dana ili šest nedjelja nakon porođaja. Stefani je uradila test na trudnoću prije nego što je krenula da pije kontracepciju, jer je u to vrijeme bila u novoj vezi.

Bila je u potpunoj nevjerici kada je otkrila da je test na trudnoću pozitivan i da već ima tri nedjelje.

– Bila sam u novorođenoj magli, a tada je došlo do uzbuđenja zbog nove veze, samo sam se prilagodila svemu. Pomislila sam na Dafne i osjećala sam se užasno jer sam shvatila da više ne bi imala samo svoje vrijeme sa mnom. Definitivno je bilo početne tuge”, ispričala je preko svog TikTok naloga.

Ali kada je dovela svoje novorođene blizance kući da upoznaju njihovu stariju sestru, Dafne je bila oduševljena i htela je da ih odmah zagrli. Petnaest mjeseci kasnije, tri sestre su veoma bliske – dijele sobu i sve rade zajedno.

Stefani, koja više nije sa ocem blizanakinja, dijeli svoje roditeljsko putovanje na TikTok, gdje objašnjava pratiocima kako se snalazi u zajedničkom roditeljstvu i ima troje male djece koja su rođena iste godine, piše Žena Blic.

-Nije uvijek lako, ali ja sam najsrećnija sada, nego što sam ikada bio u svom životu. Ova djeca su najbolja stvar koja mi se ikada dogodila – rekla je.

U drugom videu je objasnila da su i ona i njen “tata beba” posvećeni odgajanju srećne djece, šaleći se da su u “istom timu”, uprkos tome što žive u različitim domovima.

blic

PODIJELI