SibinčIć: Za dvadesetak dana završavamo radove u Babanovcima

0
67

Direktor Komunalnog preduzeća “Vodovod” Prnjavor Ljubiša Sibinčić rekao je danas u izjavi novinarima da bi radovi na priključenju 167 korisnika iz Babanovaca na gradsku vodovodnu mrežu trebali biti završeni u narednih 20 dana.

“Sa priključenjima smo počeli krajem juna, a radi se o korisnicima koji su već podnijeli zahtjev za priključak na gradski vodovod. Do sada je priključeno oko 120 korisnika” , pojasnio je Sibinčić koji je danas obišao radove.

On je dodao da mještani Babanovaca koji nisu podnijeli zahtjev mogu to uraditi u narednih nekoliko dana u upravi preduzeća “Vodovod”, ali da će se na novi priključak morati sačekati duži vremenski period jer će ljudstvo i svi raspoloživi kapaciteti biti angažovani na radovima u mjesnoj zajednici Štrpci.

Mještanka Ankica Vukojević rekla je novinarima da je srećna i zadovoljna što je voda stigla i u njeno domaćinstvo jer će to olakšati život i obavljanje svakodnevnih poslova.

Vrijednost ove investicije je oko 819.000 KM, od čega je MEG projektom obezbijeđeno 226.000 KM, a razlika od oko 593.000 KM obezbijeđena je iz gradskog budžeta.

SRNA

PODIJELI