Tomaš pružio podršku Uniji studenata RS

0
59

Gradonačelnik Darko Tomaš upriličio je prijem i za predstavnike Unije studenata Republike Srpske i Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci. Saradnja je dugogodišnja, a podrška mladim ljudima nikad nije izostajala, poručuje Tomaš. Razgovarano je i o projektima koji će se realizovati u narednom periodu.

Za mlade, uspješne i obrazovane ljude uvijek mora biti prostora za podršku i pomoć, poručeno je to nakon sastanka predstavnika Unije studenata Republike Srpske i gradonačelnika Prnjavora Darka Tomaša. U toku je organizacija Studentskog naučnog skupa pod nazivom „Studenti u susret nauci“ koji će biti održan krajem novembra u Banjaluci.

Da je Grad Prnjavor uvijek bio iskren prijatelj studentima potvrđuje i predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci Nikola Šobot koji zahvaljuje gradonačelniku na svakom vidu podrške. Iz Studentskog parlamenta najavljuju još projekata u narednoj godini.

Grad Prnjavor već godinama pomaže studente. I kroz stipendije i kroz posebne studentske nagrade ali uvijek ima sluha za podršku i saradnju.

Tomaš je dodao da je i kao profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci lično učestvovao u recenzijama radova koji pristignu za Konferenciju, a koji su iz ekonomske naučne oblasti.

TV K3

PODIJELI