PRNJAVOR-ORAŠJE: ČUBRILOVIĆ: OČEKUJEMO 100 ODBORNIČKIH MJESTA U SRPSKOJ

0
101

Predsjednik DEMOS -a Nedeljko Čubrilović rekao je večeras u Orašju kod Prnjavora, da je cilj ove stranke na predstojećim lokalnim izborima osvajanje 100 odborničkih mjesta u Republici Srpskoj.

On kaže da se u skoro svim lokalnim zajednicama u Srpskoj može konstatovati uzlazna podrška građana ovoj stranci zbog čega očekuje da ukupni rezultati budu bolji nego na prošlim lokalnim izborima.

„DEMOS je politička opcija koja gaji dobre odnose i unutar koalicije i među građanima, mislimo da tu energiju prenesemo i na ostale političke opcije. U ovo vrijeme treba nam što veći stepen jedinstva i zato ćemo podržavati one stavove koji znače boljitak za sve građane“ , rekao je Čubrilović i kao realno ocijenio očekivanje osvajanja tri odbornička mandata u Prnjavoru.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS Prnjavor i nosilac kandidatske liste za Skupštinu Grada Mile Šljivić rekao je u izjavi novinarima da stranka u Prnjavoru na lokalne izbore izlazi sa mladom i kvalitetnom listom, ljudima koji znaju prepoznati probleme građana Prnjavora i koji će se u Skupštini Grada zalagati za njihovo rješavanje.

On je istakao da je njihov cilj osvajanje tri odbornička mandata i napomenuo da imaju korektnu saradnju sa gradonačelnikom Darkom Tomašem, ali i da još uvijek nije potpisan koalicioni sporazum o podršci na predstojećim izborima.

Na centralnom predizbornom skupu održanom u Društvenom domu u Orašju,kod Prnjavora predstavljena je DEMOS-ova lista na kojoj se nalazi 16 kandidata.

PODIJELI