Glumci pozorišta “Jelenica” iz Beograda oduševili najmlađe povodom “Dječije nedjelje” u Centru za kuturu i turizam Prnjavor

0
151

Povodom Dječije nedjelje, u Centru za kulturu i turizam Prnjavor, danas su gostovali glumci iz beogradskog pozorišta Jelenica.

Odigrali su tri predstave i to za vrtićki uzrast predstavu “Malo kraljevstvo”, dok su druga dva termina bila rezervisana za učenike OŠ “Nikola Tesla” i “Branko Ćopić” Prnjavor, te Centar “Neven”.

Jedna od glumica, Jelena Kovač Krkić, istakla je da je ovo treći put da gostuju u Prnjavoru.

“Mi smo došli danas da odigramo dvije različite predstave, za predškolski uzrast smo odigrali predstavu “Malo kraljevstvo” i mogu reći da su djeca sjajno reagovala, kao i prethodna dva puta, tako da, publika je već navikla na nas i svaki put ostvarimo odličnu interakciju. Druga predstava, “Zlatokosa i princ” kao i svaka naša predstava, nosi poruku o prijateljstvu, ljubavi i trudimo se da svaki put prenesemo te neke stvari koje su se na neki način izgubile” kazala je Kovač-Krkić.

Direktor Centra za kulturu i turizam, Dunja Piljagić, istakla je da su predstave odigrane u sklopu “Dječije nedjelje” u organizaciji Centra za kulturu i turizam, dodavši da je  saradnja sa glumcima pozorišta “Jelenica” iz Beograda veoma uspješna i da publika odlično reaguje na  njihove predstave. “Ovo je naš poklon najmlađima povodom Dječije nedjelje”, jer djeca su zaista ukras svijeta” izjavila je Piljagićeva. /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI