AK “SAN” Prnjavor organizovao 7. jesenji humanitarni kros

0
60

Atletski klub ”SAN” i Udruženje roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju ”NEVEN” iz Prnjavora po 7. put organizovali su Jesenji humanitarni kros. Sva sredstva prikupljena na krosu kao i do sada biće usmjerena dnevnom centru ”NEVEN” u Prnjavoru.

Atletski klub “SAN” iz Prnjavora i ove godine je organizovao kros takmičenje, koje je bilo otvorenog karaktera sa mogućnošću učestvovanja svih Atletskih klubova i učenika osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova, rekreativaca i veterana, kao i djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona. Takmičenje je organizovano u Sportsko rekreacionom centru Borik u Prnjavoru, na trim stazi kod Lovačkog doma u Prnjavoru, kaže predsjednik AK “SAN” Prnjavor, Dalibor Vrhovac.

Učešće je uzelo nekoliko atletskih klubova i Udruženja roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i iz regiona, tako da je trka imala i međunarodni karakter.

Humanitarni kros otvorio je gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš.

Kotizacija za učešće iznosila je 7 KM i sva sredstva koja se prikupe taj biće proslijeđena Udruženju roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju ”NEVEN” Prnjavor.

TV K3

PODIJELI