Odbornici Skupštine opštine Prnjavor sutra o 16 teme

0
1085

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor će u utorak, 29. decembra, na 41. redovnoj sjednici raspravljati o 16 tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu će se naći prijedlog Odluke o dopuni Odluke o organizovanju JU Centar za kulturu Prnjavor, prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za zaključenje ugovora o kupovini nepokretnosti (poslovnog prostora i zemljišta) sa Malinović Draganom, sinom Božidara, iz Prnjavora, prijedlog Odluke o davanju saglasnosti načelniku opštine Prnjavor za zaključivanje ugovora o zamjeni nekretnina sa Dostanić Milenkom, sinom Vlade, iz Gornjih Štrbaca, te prijedlog Odluke o održavanju spomenika i spomen obilježja od velikog značaja za opštinu Prnjavor u 2016. godini.

Odbornici lokalne skupštine raspravljaće i o Programu održavanja lokalne putne mreže za 2016. godinu, Programu održavanja objekata zajedničke komunalne potrošnje za 2016. godinu, Programu mjera preventivne zdravstvene zaštite stanovništva od zaraznih bolesti na području opštine Prnjavor za 2016. godinu, Programu o načinu korišćenja novčanih sredstava prikupljenih na osnovu prihoda od posebnih vodnih naknada u 2016. godini, Programu korišćenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2016. godini, Programu za rješavanje pitanja iz oblasti boračko-invalidske zaštite u opštini Prnjavor za 2016. godinu, Planu kapitalnih ulaganja za 2016. godinu, kao i o Rješenju o izmjeni Rješenja o imenovanju Komisije za obradu zahtjeva za dodjelu stipendija.

Na novom skupštinskom zasjedanju biće imenovan i Savjet za ukupno praćenje izrade i dopune dijela Regulacionog plana poslovno turističke zone „Vijaka“ (izmjena i dopuna I), Savjeta za ukupno praćenje izrade izmjene i dopune dijela Regulacionog plana „Jelšingrad“ (izmjena i dopuna V), članovi Upravnog odbora Javne ustanove Narodna biblioteka Prnjavor, članovi Upravnog odbora Javne ustanove Dječiji vrtić „Naša radost“ Prnjavor, član Upravnog odbora Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor, te članovi Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Radio Prnjavor“ Prnjavor.

PODIJELI