POSLJEDNJE ZASIJEDANJE LOKALNOG PARLAMENTA –U PRVOM PLANU STRATEGIJA VODOSNABDIJEVANJA

0
945

 

Od nekoliko današnjih (utorak)   lokalnih događaja  u Prnjavoru,u prvom planu je bila redovna sjednica Skupštine opštine,na kojoj se najviše razgovaralo o utvrđivanju strategije vodosnabdijevanja prnjavorske opštine za period do 2.020.godine.Mišljenja odbornika vladaćujeg i opozicionog bloka bila su suprotna,a odbornik Saveza nezavisnih socijaldemokrata,Goran Zemun kaže da je ova ideja isključivo u predizbornoj funkciiji,upućujući primjedbe na vladajuću većinu da pokušavaju da „ovakvim idejama zamažu narodu oči“.

Odbornik Narodnog demokratskog pokreta Miro Šikarac ,čiji je klub dio vladajuće skupštinske većine ,ima drugačije razmišljanje,dodajući da je riječ o dokumentu kojim se rješava problem vodosnabdijevanja značajnog dijela naše opštine.

O ovom pitanju vodila se višečasovna rasprava i polemika,povremeno i sa povišenom temparaturom među diskutantima,a do zaključenja ovog izvještaja odbornici su još bili u skupštinskoj Sali.

Inače,današnja sjednica je posljednja u ovom sazivu,a novi saziv startovaće nakon lokalnih izbora,odnosno u prvoj polovini novembra mjeseca.(prnjavorlive.info))

 

 

PODIJELI