Ljubić protiv Omarske juri nova tri boda

0
862

Nakon poraza u prošlom kolu u Šamcu, ekipa Ljubića priliku za povratak na pobjednički kolisijek imaće u subotu, kada će u okviru 12. kola Druge lige RS na domaćem terenu ugostiti Omarsku.

Biće ovo duel šestoplasirane i četrnaestoplasirane ekipe na tabeli. Omarskoj koja je prethodnih sezona važila za jednu od boljih ekipa, ove sezone ne ide. Za svega 7 bodova na svom kontu Omarska se nalazi u opasnoj zoni. Jedine dvije pobjede ekipa nadomak Prijedora ostavrila je na početku sezonu kada su u 2. kolu porazili Proleter (2:0), i u četvrtom kolu trnsku Slogu (4:3). Sedmi bod Omarska je osvojila u 9. kolu kada je pred domaćom publikom remizirala sa Mladosti iz Donje Slatine (0:0).

Prethodnih sezona Omarska je itekako znala biti nezgodan rival Ljubiću, a nerijetko su se znali iz Prnjavora vratiti i sa punim plijenom. Ipak, u posljednja dva odmjeravanja snaga prošle sezone Ljubić ima pozitivan skor. Nakon remija u Omarskoj, do kojeg su Prnjavorčani došli u poljednim sekundama utakmice, u Prnjavoru u proljećnom uzvratu Ljubić je slavio 1:0.

Omarska u Prnjavor dolazi oslabljena neigranjem tri standardna prvotimca. Zbog kartona susret će propustiti Nišević, Zdjelar i Romanić. Kod Ljubića van stroja će biti prvi topnik Fehratović, a zbog kartona će pauzirati i Nebojša Vasić.

Pravdu na subotnjem meču, koji se igra od 14.30 dijeliće arbitar iz Modriče Marko Maksimović.

(prnjavor.info)

Foto: Aleksandar Atić

PODIJELI