„MIKROFIN“ DONIRAO DJEČIJE IGRALIŠTE PRNJAVORU (FOTO)

0
1242

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i šef filijale Mikrokreditnog društva „Mikrofin“, Ljubomir Mijić otvorili su danas u sportsko – rekreativnom centru „Borik“ savremeno dječije igralište.

Novo igralište otvoreno je na radost brojnih mališana. Izgradnju i opremanje igrališta finansirala je kompanija „Mikrofin“, a lokaciju je obezbjedila Opština Prnjavor. Načelnik Tomaš izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog igrališta, te se zahvalio na vrijednoj donaciji.

-Zahvalni smo našim prijateljima iz „Mikrofina“ što su u okviru svoje akcije izabrali Prnjavor za jedan od gradova koje će uljepšati novim igralištem. Svaka lokalna zajednica, pa tako i Prnjavor, ima stalnu potrebu da unapređuje uslove za svoje najmlađe sugrađane, i zato nam je danas posebno zadovoljstvo da otvaramo ovo igralište na veliku radost naših mališana, rekao je Tomaš.

Ovo je već šesto igralište koje je „Mikrofin“ donirao u gradovima BiH, u nastojanju da dvadesetu godišnjicu od osnivanja obilježi ukazivanjem na potrebe najmlađe populacije. Šef filijale Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ u Prnjavoru, LJubomir Mijić istakao je da se na ovaj način kompanija nastoji odužiti lokalnoj zajednici u kojoj uspješno posluje već godinama.

-Uvjeren sam da naš primjer treba da slijede i druge kompanije, brinući se o svom okruženju i promovišući princip društveno odgovornog poslovanja u sredinama u kojima posluju, kazao je Mijić.

Od 1997. godine do danas Mikrofin je plasirao više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tržištu mikrofinansija.

Za 20 godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprineo razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte, podržavši donacijama više od 70 škola.

Foto: Aleksandar Bato Atić

PODIJELI