Mišićavi Srbin tajno oružje Serene Vilijams

0
1480

Veza između mlađe sestre Vilijams i njenog sparing partnera odavno je prešla poslovne granice. Njih dvoje su nerazdvojni i na terenu i van njega.

Serena Vilijams (33) niže uspehe uz pomoć Saše Bajina (29), u teniskim krugovima poznatijeg kao Big Saša, s kojim slavna teniserka provodi čak 330 dana godišnje. Njih dvoje se druže, izlaze zajedno, provode vreme mimo treninga, letuju, a ponekad joj je on i telohranitelj, ali i psihijatar. Serena kaže da je Bajin, posle njenih roditelja, najvažnija osoba u njenom životu.

On je mnogo više od partnera. On je moj brat, on je moja familija. Lud je, zanimljiv, blesav, zabavan. Skroz smo slični – rekla je ona za „USA tudej”.
S obzirom na to da su nerazdvojni, strani mediji su spekulisali da su njih dvoje u vezi, ali oni nisu to potvrdili

Ovog leta Saša je žrtvovao odmor, i to zbog Serene. Nakon što je teniserka doživela neuspeh na Vimbldonu, Bajin ju je odveo dve nedelje u Hrvatsku. Kada se vratila tenisu, pobedila je, a trofej je posvetila njemu, Saši. A kako i ne bi, kada on na njenim treninzima bukvalno oponaša pokrete i udarce njenih protivnica da bi joj pomogao da se bolje pripremi za meč.

Spekuliše se da je Saša zaveo Serenu

Saša je rođen je u Nemačkoj i od detinjstva je sjajno baratao reketom. Kada je imao 15 godina, otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći i tada je izgubio motivaciju. Pre sedam godina, dešava se pozitivan preokret. Dobio je poziv od tadašnjeg Sereninog partnera Jovana Savića.

– Bio sam pijan, bio sam u provodu i odbio sam. Posle sat vremena Jovan me je opet zvao i rekao da nikog ne može da nađe. Nekako sam pristao da odem. Dobro je ispalo, sudbinski – kaže Saša, i dodaje:
– Nije mi bilo suđeno da postanem profesionalac, nego da pomognem Sereni!

Čovek za sve
Serenin „čovek za sve” duhovito je objasnio odnos sa teniserkom.
– Serenin sparing partner, telohranitelj, kuvar, dečko i bivši muž… Samo da navedem nekoliko – napisao je na Tviteru.

PODIJELI