IZBOR SPORTISTE GODINE: TROFEJI JELENI GAJIĆ I SLAĐANU OSTOJIĆU (FOTO)

0
1178

Atletičarka Jelena Gajić i kik bokser Slađan Ostojić proglašeni su sinoć (nedjelja) za najuspješnije sportiste prnjavorske opštine za 2019.godinu.

Tročlana stručna komisija vrednovala je i učinak najboljih sportista mlađeg uzrasta, kao i najuspješnije seniore u muškoj i ženskoj konkurenciji.

-Iza mene je do sada najuspješnija sezona. Zahvalna sam treneru Vladimiru Jakovljeviću i predsjedniku Kluba,Željki Petroviću, ali i načelniku opštine Darku Tomašu, koji je pokazao stalnu spremnost da mi pomogne u mom pobjedonosnom pohodu, kako na opštinskom tako i na državnom , kao i međunarodnom planu, rekla je Gajićeva.

Oduševljenje nije krio ni mladi takmičar Slađan Ostojić,koji je najavio nove vrijedne rezultate na domaćoj i internacionalnoj sceni.

U klupskoj konkurenciji pehari su uručeni Fudbalskom klubu Ljubić i Atletskom klubu „Prnjavor“.

Priznanja su uručili opštinski funkcioneri Ljubiša Šikarac, Željko Simić i Darko Tomaš.

-I ove godine imamo puno razumijevanje za finansijske potrebe naših klubova i takmičara.I z Budžeta ćemo u 2020.godini za tu namjenu izdvojiti 250.000 konvertibilnih maraka.

Na završnoj smotri uručeno je i nekoliko posebnih nagrada,a jedno od priznanja primio je Jelisije Krajišnik,sportista rekreativac,koji i u devetoj deceniji života aktivno vozi bicikl. Do sada je dvotočkašem prešao na desetine hiljada kilometara, a o povlačenju iz biciklizma, kako je rekao,još ne razmišlja.

/prnjavorlive.info/

(FOTO:Aleksandar Atić)

PODIJELI