PRNJAVORSKI KOŠARKAŠI U BLISTAVOJ SERIJI: ŽELIMO I MOŽEMO MEĐU PRVOLIGAŠE

0
1073
Na slici: Nikola Bojko (desno),Dejan Jovanović i novinar Brane Radulović u studiju Radio Prnjavora

Prnjavorski košarkaši nastavljaju večeras (utorak 25.februara) na gostovanju u Kotor Varoši, seriju prvenstvenih nastupa. Ekipa trenera Aleksandra Bokura zna samo za trijumfe, pa očekuju da će u velikom stilu okončati sezonu među drugoligašima.

Jedan od izdanaka prnjavorske škole košarke je i Dejan Jovanović, koji se predstavlja u konstatntno dobroj formi, dajući pun doprinos učinku izraženom sa 13 uzastopnih prvenstvenih pobjeda.

-Imamo zaista sjajnu generaciju čiji domet tek treba da bude potvrđen. Nadamo se očuvanju liderske pozicije i dobrom ostvarenju u kvalifikacijama za Prvu ligu Republike Srpske. Krajnje je vrijeme da naš grad konačno dobije jednog prvoligaša, kaže Jovanović, kome ni studentske obaveze u Banjaluci nisu prepreka da redovno stiže na utakmice i treninge.

Nikola Bojko i Dejan Jovanović

Poznavaoci košarkaških prilika u banjalučkoj regiji predviđaju i blistavu karijeru Nikole Bojka, koji je, kao i Jovanović, prije tri godine zakucao na vrata prve postave Bokurove čete odabranih.

-Zavolio sam košarku još iz vremena kada sam igrao, odnosno trenirao na otvorenom terenu kod prnjavorske Gimazije. Posebno nas, kao kolektiv, raduje činjenica da su naše domaće utakmice najposjećenije navijačima od svih loptačkih sportova u našem gradu. Sposobni smo za jače ligaško društvo, ističe Bojko.

Svaku pa i ovu priliku košarkaši koriste da pozovu navijače u dvoranu škole „Nikola Tesla“ u Prnjavoru, da bi zajedno uživali u konstantno dobrim izdanjima popularnih „buldogsa“.

(prnjavorlive.info- br)

PODIJELI