VEČERNJE NOVOSTI IZ PRNJAVORA: Vandalizam na petlji auto-puta: Tokom policijskog časa nepoznata osoba lomila inventar kod naplatnih kućica

0
743

U 1.35 Policijskoj stanici Prnjavor radnik JP „Autoputevi Republike Srpske“ prijavio je da je nepoznata osoba došla pješke na naplatno mjesto „Prnjavor“ na autoputu „9. januar“ i napravila štetu kod naplatne kućice, nakon čega je pobjegla.

Na auto-putu Doboj-Banjaluka, na petlji u Prnjavora, policija je registrovalo naročito drzak vandalizam od, zasad, nepoznate osobe koja je lomila kod naplatnih kućica i to u vreme policijskog časa

NA auto-putu Doboj-Banjaluka, na petlji u Prnjavora, policija je registrovalo naročito drzak vandalizam od, zasad, nepoznate osobe koja je lomila kod naplatnih kućica i to u vreme policijskog časa!

-Policijskoj stanici Prnjavor radnik preduzeća “Autoputevi RS” prijavio je noćas, 1.35, da je nepoznata osoba došla peške na naplatno mesto Prnjavor na auto-putu “9. januar” i napravila štetu kod naplatne kućice, nakon čega je pobegla-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Uviđajem je utvrđeno, kako su naveli iz policije, da je nepoznata osoba iz kolovoza iščupala vertikalnu plastičnu zapreku, polupala staklo na svetlosno-signalnom uređaju koji se nalazi na ulazu u naplatno mesto, a potom oštetila i kamere.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je događaj kvalifikovao kao krivično delo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, jer je delo izvršeno u vreme zabrane kretanja svih osoba na javnim površinama.

večernje novosti – Ninko Đurić

PODIJELI