Aca Lukas završio u bolnici

0
1355

Pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ovih dana je u središtu skandala, nakon što je bivša supruga Sonja prijavila policiji da ju je navodno pretukao.

Lukas je prvo negirao ovu optužbu i istakao da bivšu suprugu nije tukao. Međutim, juče je potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom Trećeg osnovnog suda u Beogradu.

– Dao sam iskaz policiji, rekao sam šta sam imao i stojim iza toga da Sonju nisam ni pipnuo – poslednja je izjava Lukasa za “Novosti” nakon saslušanja u policiji.

– Ali zakon je takav kakav jeste. Napravio sam sporazum sa Tužilaštvom, a to znači da ću biti uslovno osuđen. Ne znam ko je gospođa Sonja, nikad za nju nisam čuo, istakao je pjevač.

Aca je jutros trebalo ovim povodom da gostuje u emisiji “Dobro jutro, Jovana i Srđan”, ali je folker odložio pojavljivanje u Jutarnjem programu televizije Pink.

Voditeljka Jovana Joksimović objasnila je gledaocima zašto Vuksanovićnije došao u studio:

– Obećali smo vam gostovanje Ace Lukasa, ali on se oko 7 sati jutros javio našoj urednici Aidi Đedović, i rekao da mu nije dobro. Aca nam je javio da je u tom trenutku ulazio u neku bolnicu i mi ne želimo da sumnjamo u to, jer nikad ne sumnjamo kad nam gost javi da mu nije dobro. Lukas je rekao da će doći u emisiju sutra ili prekosutra – rekla je Jovana.

Da li će pjevač javno odgovarati na pitanja u vezi sa ovim skandalom ostaje da vidimo.

(Novosti.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here