ALEKSANDAR ŽIŽAK,PRVOTIMAC LjUBIĆA : KRAJNjI DOMET TEK SLIJEDI

0
600

Fudbaleri Ljubića dobili su, nakon nedjeljnog nastupa protiv Mladosti iz Donje Slatine (2:2), odmor koji će trajati nešto više od mjesec dana. Rukovodstvo Ljubića organizovaće detaljnu analizu učinka ekipe u proljećnoj etapi i utvrditi takmičarske planove za novo prvenstvo, koje startuje sredinom avgusta.

– Samo bod nedostajao nam je da osvojimo treće mjesto, odnosno preteknemo rivala koji je bio naš gost prije dva dana. Četvrto mjesto, takođe, smatramo veoma dobrim učinkom. Moje kolege na terenu zaslužuju sve pohvale, jer su u proljećnoj etapi, iako smo imali teži raspored, igrali u konstantno dobroj formi. Sada ramišljamo da se uhvatimo u koštac sa rivalima i pokušamo steći status prvoligaša. Naravno, takve ambicije treba da utvrdi i pred nas stavi rukovodstvo kluba. Procjenjujemo da je vrijeme da Prnjavor dobije prvoligaša, ističe prvotimac Ljubića Aleksandar Žižak.

Ovaj mladi napadač i povremeni kapiten ekipe govoriće u programu Radio Prnjavora,u emisiji „Prnjavor danas“,u 17,30 časova,u utorak 11.juna.

(prnjavorlive.info/B.R.)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here