Amel Ćurić predstavlja spot za novu pjesmu “Niko”

0
236

Bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić objavio je videospot za novu pjesmu “Niko”. Ćurić je mjesecima predano radio na novoj pjesmi i spotu, koju je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Pjesmu “Niko” za Amela je napisao Armin Šaković, a muziku su radili zajedno Amil Lojo i Šaković.

“Mislim da su ovakva vrhunska pjesma i kvalitetan tim dobitna kombinacija kada je riječ o ovom projektu. Videospot je radio Dario Radusin iz Zagreba, tekst Armin Šaković, dok su muziku za pjesmu zajedno radili Amil Lojo i Šaković. Pjesma ‘Niko’ već je izazvala reakcije ljudi, i prije premijere, zbog zanimljive kampanje koju je osmislio moj tim SalesForce, kojem se zahvaljujem na podršci. Veliko hvala i kolegama koje su podržale kampanju i na društvenim mrežama snimile kratki video govoreći samo ‘Amel Ćurić, niko’, izjavio je Amel.

Javnost se danima pitala koji je povod ovakvih mnogobrojnih objava, a Amel otkriva da su ga često pitali i da li je u svađi sa nekima od kolega ili je neka šala u pitanju.

Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storije na Instagramu u kojima govore “Amel Ćurić, niko”, bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se tačno radi.

Kampanju i novu pjesmu podržali su naši poznati sportisti Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Damir Džumhur, Amel Tuka, Asmir Begović i Emir Spahić, ali i druge poznate ličnosti kao što su Aleksandar Radojičić, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Ilma Karahmet, Ana Bavrka, Nives Celzijus, Matko Knešaurek i mnogi drugi.

“Glavnu ulogu u spotu igra manekenka Aleksandra Stojaković, koja je mnogima vjerovatno poznata iz reklama sa velikim zvijezdama, među kojima je i fudbaler Ronaldinjo. Spot je sniman na više lokacija u Hrvatskoj i BiH, a zahvalio bih se i našim momcima iz HudHudPro koji su pomogli u snimanju nekoliko scena”, dodao je Ćurić.

Kolege iz muzičkog svijeta koje su već čule pjesmu “Niko”, kažu da je ovo jedna od Amelovih najboljih pjesama da sada.

(klix)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here