Amerikanka na Tjentištu ostvarila želju i upoznala omiljeni bend

0
790

Da muzika spaja potvrđuje nevjerovatna priča o Amerikanki Mirjam, koja je iz San Franciska došla na Tjentište na “OK fest” da bi prvi put uživo čula svoj omiljeni bend “Sars”.

Mirjam je oduševljena muzikom beogradskog benda “Sars”, iako ne zna srpski.

“Preko interneta sam slučajno naišla na jednu pjesmu `Sarsa` i bend me je na prvo slušanje osvojio. Rekla sam sebi da ih moram i uživo čuti, nakon čega sam saznala da nastupaju na `OK festu`, pa sam sa prijateljima došla na ovo prelijepo mjesto”, priča Mirjam.

Ona je na Tjentište povela prijatelje iz Los Anđelesa, Kanade i sa Barbadosa, kojima su organizatori “OK festa” omogućili da, uoči nastupa “Sarsa”, upoznaju članove ovog benda.

“Presrećna sam, upoznala sam svoj omiljeni bend. Na ovom sjajnom festivalu tri dana sam uživala u zadivljujućoj prirodi i druženju sa veselim ljudima tako da mogu sigurno reći da dolazim i naredne godine”, rekla je Mirjam.

Pjevač “Sarsa” Žarko Kovačević, kojem je Mirjam poklonila zastavu Barbadosa, bio je u nevjerici nakon neočekivanog susreta sa fanovima iz SAD, Kanade i Barbadosa.

“Zvuči nevjerovatno da ekipa ljudi iz raznih mesta u Americi dođe na Tjentište da bi slušala `Sars`. Mislio sam da možda znaju nekog sa ovih prostora ko ih je upoznao o našoj muzici, ali ne, slučajno su nas otkrili. Za ovo što su uradili zaslužuju veliko poštovanje”, rekao je Kovačević.

On je najavio da ovaj bend priprema turneju po Americi, tako da će Mirjam i njeno društvo uskoro imati priliku da ih ponovo vide uživo.

(Srna)

PODIJELI