AMS: Redovno odvijanje saobraćaja

0
183

U kotlinama i duž riječnih tokova skrećemo pažnju na mjestimičnu maglu (područje Doboja i Foče), a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, na povećanu opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz. Vozačima na svim putnim pravcima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Na regionalnom putu Crna Rijeka-Bjelajce na snazi je potpuna obustava saobraćaja, svaki dan osim nedjelje, u vremenu od devet do 15 časova. Saobraćaj će se za vrijeme obustave preusmjeriti na putne pravce Kola-Stričići-Čađavica-Mrkonjić Grad i Crna Rijeka-Jajce-Mrkonjić Grad. Izvan navedenog vremena obustave, saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju semaforima.

Saobraćaj je obustavljen u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, u naselju Petrićevac, i to na dijelu od Ljevčanske ulice ka Žutim zgradama, u dužini 150 metara, zbog izvođenja radove izgradnje oborinske kanalizacije i završnog asfaltiranja navedenog dijela saobraćajnice. Autobusi javnog prevoza putnika će biti preusmjereni iz smjera Motika u Ljevčansku ulicu, zatim na Majevičku do Njegoševe ulice i dalje postojećom trasom.

Na GP u BiH nema dužih čekanja pri prelasku granice.

Iz bezbjednosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na GP Brčko-Gunja. (AMS RS)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here