AMS RS: Da li vozite tehnički ispravno vozilo-provjerite

0
283

Planom obrazovnih i preventivnih aktivnosti AMS RS za 2021. godinu, planirano je i provođenje aktivnosti pod nazivom ”Da li vozite tehnički ispravno vozilo-provjerite”.

Aktivnost se provodi na stanici tehničkog pregleda AC PEJAŠINOVIĆ Prnjavor, u saradnji sa auto-moto društvom PRNJAVOR, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i Optima grupom.

S obzirom na to da počinje sezona godišnjih odmora, te dolazi do povećanja mobilnosti na putevima, AMS RS sprovodi aktivnost sa ciljem da se vozačima pomogne da pripreme svoje vozilo za duža putovanja i bezbjednije učestvuju u saobraćaju.

Planirana aktivnost realizovaće se 08. jula 2021. godine (četvrtak), u periodu od 11 do 13 sati,kako bi vozači imali mogućnost da se informišu o stanju tehničke ispravnosti njihovih vozila i eventualnim neispravnostima.

Cilj aktivnosti jeste očuvanje i održavanje svojstava vozila na nivou koji obezbjeđuje zadovoljavajuću bezbjednost u saobraćaju, nužnu efikasnost i ekonomičnost u transportu.

/AMD PRNJAVOR/

PODIJELI