Ana Bekuta: Bila sam životno ugrožena

0
99

Pjevačica Ana Bekuta otvorila je dušu i priznala zbog čega je morala smršaviti, kao i zbog čega joj je partner Milutin Mrkonjić Mrka veliki oslonac u životu.

“Imala sam metaboličke probleme svih mogućih vrsta. Možda sam bila i životno ugrožena, a da toga nisam bila ni svjesna. To je bio snažan motiv da otpočnem nov način ishrane. Imam dosta energije i svoj napredak ocjenjujem isključivo po tom osjećaju. Kilograme ne mjerim, jer brojke su relativna stvar”, rekla je Ana za “Svet”.

Ana Bekuta dotakla se ovom prilikom i svog ljubavnog života, a samim tim govorila je i o svom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću.

“Milutin i ja smo već skoro osam godina zajedno i on je veoma važan činilac u mom razvoju kao žene. Pun je iskustva koje sa mnom nesebično dijeli, pruža mi savjete i imamo divnu komunikaciju jer se odlično razumijemo. Pored čitave gungule koja nas prati, interesiranja medija za našu vezu, uspijevamo da jedno drugom budemo dovoljni i da u svom domu uživamo tiho, mirno, sasvim uobičajeno. Milutin ne voli kada ga nazovu političarom. On je inžinjer, a u politiku je ušao sa 65 godina. Kada se ljudi sretnu, kada se prepoznaju, jedni drugima čuvaju leđa”, izjavila je pjevačica.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here