Anabela u suzama zbog pogibije mladog pjevača iz Mrkonjić Grada

0
1074

Mladi pjevač Đurađ Đuki Đuranović poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći, a ova tragedija pogodila je njegove najbliže, ali i pjevačicu Anabelu Atijas koja mu je bila bliska drugarica i koja mu je pomagala u karijeri.

Anabela je van sebe zbog ove nesreće i kroz suze nam je otkrila.

– Prije tri dana smo se čuli. Čestitao mi je rođendan. Obećao mi je da će doći naknadno da proslavimo i da se družimo. Bebu je dobio prije nedjelju dana. Bio mi je podrška. Ne mogu da vjerujem da ga nema – priča za “Blic” pjevačica koja je u šoku i koja je za smrt kolege i prijatelja saznala 20 minuta pre našeg poziva.

– Sad sam se kumom njegovim čula. Njegova porodicaje u šoku, ne znaju još šta se tačno dogodilo – kroz jecaje kaže Anabela.

Ona i Đurađ su snimili duetsku pesmu “U mraku” i ona ističe da su bili izuzetno vezani.

– On je bio jedan od najdražih ljudi u mom životu. Kao da mi je bio srodna duša. Ostali smo u predivnim prijateljskim odnosima i moj suprug ga je obožavao i on njega. Blagoslov je da imaš takvog prijatelja. Bio je anđeo. Velika tragedija je ovo što se dogodilo. Toliko sam tužna, kao da mi je rod rođeni. Mnogo sam ga voljela zaista –  priča Anabela kroz plač.

On je često dolazio u Beograd i baš tada je bio smješten kod Anabele.

– Uvijek je bio drag gost u mojoj kući dok mu je sestra bila u “Zvezdama Granda”. Ja živim na tri minuta od studija “Granda”, stalno smo provodili vrijeme. To je bio ljudina, borac veliki – ističe Anabela Atijas. Đurađ je imao i sestru koja se takođe bavi pevanjem i prošle godine se takmičila u “Zvezdama Granda”.

(Blic.rs)

PODIJELI