Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: Izgubila sam sebe

0
717

Glumica Anđelina Džoli nedavno se i zvanično razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro djece – troje biološke i troje usvojene.

Glumica je sada za jedan Francuski magazin objasnila kako se osjećala pred sam kraj braka.

“Malo sam izgubila sebe pred kraj braka sa Bredom. To je bio komplikovan trenutak za mene, nisam mogla da se prepoznam, pretvorila sam se u nešto što nisam. Osjećala sam se tako malo, sitno i nebitno, iako se to nije moglo primijetiti na meni, u sebi sam se gušila”, rekla je Anđelina i dodala da je u tom trenutku imala i zdravstvenih problema koji su uticali na njenu psihu.

Međutim, glumica se sada osjeća bolje trudi se da bude dobar primjer svojoj djeci “kako bih ih naučila šta da rade ako se nađu u sličnoj situaciji”.

“Kada prođete kroz sve to osjećate veliku količinu sreće. Kad se završi srećni ste što ste živi i možete da krenete sve iz početka”, rekla je ona, dok je njen bivšu suprug Bred Pit ranije i sam prokomentarisao kao se osjećao pred kraj braka.

“Shvatio sam da bježim od istine i to bolne istine. Nisam znao kako da izađem na kraj sa tim, tražio sam bilo koji izgovor samo da pobegnem od te neprijatne situacije. Nekada je to bio alkohol, nekada droga, Netflix, grickalice, jednosvano bilo šta”, izjavio je ranije glumac za CNN.

Podsjećamo, slavni holivudski par započeo je romansu na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Bili su zajedno više od 11 godina, u braku dvije godine, a razišli su se u septembru 2016. godine.

(mondo.rs)

PODIJELI