Andrija smršao 20 kilograma i otkrio šta više ne jede

0
656

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije ‘Andrija i Anđelka’.

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

Gostujući u ‘Ami G Show’ kod voditelja Ognjena Amidžića objasnio je kako se uspio ‘stesati’.

“Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer”, otkrio je Milošević publici ‘tajnu’ vitke linije.

Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. U par navrata se pohvalio fotografijama novog izgleda na društvenoj mreži, a nazvao se i ‘modnim dabrom’.

“Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi”, našalio se Andrija koji priznaje da ponekad ‘poklekne’ na slatkiše.

Novu liniju mu je pohvalila i kolegica Anđelka Prpić (34) s kojom se u junu 2016. oprostio od serije koja ih je proslavila.

‘Andrija i Anđelka’ snimala se devet mjeseci, a snimljeno je preko 2000 skečeva s 200 gostujućih glumaca, što je stalo u 130 nastavaka.

PODIJELI