“Apple” prvi put na Youtube-u predstavlja novi iPhone 11

0
282
Kompanija “Apple” najavila je da će prvi put uživo na Youtube-u prenositi predstavljanje novog iPhone-a 11, a svečani događaj će biti upriličen u utorak 10. septembra.

Na Youtube-u je već dostupan link na kojem je navedeno kako će video krenuti uživo tog dana u 19 sati. Prošle godine “Apple” je putem “Twittera” prenosio događaj na kojem je predstavljao “iPhone”.

Američki tehno gigant u utorak bi trebalo da predstavi tri nova “iPhone” modela sa nizom novih mogućnosti. Najveće promjene će biti u brendingu jer će iPhone XS i XS Max postati i “iPhone 11 Pro”.

Ovo će biti prvi put da je “Apple” iskoristio oznaku “Pro” za “iPhone”. Aktuelni “iPhone XR” će biti poznat kao “iPhone 11”.

Prema dosadašnjim najavama, dva od tri nova modela trebalo bi da imaju trostruku zadnju kameru, a naslednik “XS Max” mogao bi da ima i malo veći ekran od 6,1 inča.

Očekuje se da će novi modeli podržavati i dvosmjerno bežično punjenje, biometrijsku sigurnost “Face ID-a” kao i novu tehnologiju otpornosti na udarce i padove.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here