Asfaltirano dva kilometra puta u Štrpcima FOTO

0
598

U prnjavorskoj Mjesnoj zajednici Štrpci danas je asfaltirano nešto više od dva kilometra puta. Mještani prezadovoljni kao i načelnik Darko Tomaš, koji se uvjerio u kvalitet obavljenog posla. Vrijednost radova je oko 200 hiljada maraka.

Radovi na ovom putu počeli su prije 20-ak dana i zahvaljujući Miholjskom ljetu i lijepom vremenu završeni su baš onako kako je i planirano. Za mještane prnjavorskog sela Štrpci ovo je od posebnog značaja.

„ Ovaj put za nas znači mnogo. Sad se ne osjećamo zapostavljenim kao što je bilo do sada. Samo obećanja i ništa drugo“, kaže Mladen Marinković, mještanin ovog sela.

Radost sa mješanima podijelio je i načelnik Darko Tomaš.
„Smatram da su ovi ljudi dobili jedan veoma značajan infrastrukturni projekat koji će biti za dobrobit svih nas, posebno mještana“, istakao je načelnik Tomaš.

Inače, asfaltiranje puta finansiralo je preduzeće „Autopitevi RS“, a izvođač radova je Firma „Granit“. Tomaš je podsjetio da je obaveza „!Autoputeva Srpske“ da one pravce koje koriste prilikom gradnje autoputa, vrate u prijeđašnje stanje, a ovaj u Štrcima je sada, kako navodi, u mnogo boljem, nego što je bio.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here