ATLETIČARI NA JESENJEM KROSU TRČALI ZA POMOĆ UDRUŽENJU “NEVEN”

0
330

Atletičari iz Republike Srpske, Federacije BiH /FBiH/ i regiona, njih 140, učestvovali su na jučerašnjem humanitarnom krosu “Prnjavor 2021” na kojem su prikupljena sredstva za Udruženje roditelja djece sa smetnjama u razvoju “Neven” iz Prnjavora.

Sportski organizator krosa, koji se četvrtu jesen održava na trim-stazi sportsko-rekreativnog centra “Borik”, u prigradskom naselju Lazina voda, jeste Atletski klub “San” iz Prnjavora.

Trener kluba Dalibor Vrhovac istakao je da će kao i ranijih godina sva prikupljena sredstva od kotizacija biti proslijeđena Dnevnom centru “Neven”.

Asistent u ovom centru Boško Bjelonić zahvalio je Atletskom klubu “San”, ali i brojnim privrednicima koji će donirati sredstva i naveo da će novac iskoristiti za zimsko opremanje kombija za prevoz djece.

Mlađe kategorije takmičara na jesenjem humanitarnom krosu nastupile su u trakama od 50 do 300 metara, dok su stariji atletičari trčali na 600, 1.000, 1.500 i 3.000 metara.

Pobjednici 4. jesenjeg humanitarnog krosa AK “SAN” Prnjavor 2021 u kategoriji seniorki i seniora su Belma Ćuran iz atletskog kluba “San” iz Prnjavora i Sreto Krstić iz Atletskog kluba “Crvena Zvezda” iz Beograda.
srna
PODIJELI