ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR- Šesti miting budućih šampiona

0
529

Na 6. Atletskom mitingu budućih šampiona održanom 24. decembra u Atletskoj dvorani u Beogradu u organizaciji Atletskog kluba “Partizan”, članovi Atletskog kluba “San” iz Prnjavora ponovo su pomerali granice i ostvaril lične rekorde u trkama na 300  i na 400 m.

U trci na 400 m za juniorke, najbolja atletičarka kluba, Kristina Stojković ponovo je pokazala da joj nema premca u konkurenciji juniorki na ovim prostorima na 400 m. Kristina je ubedljivo pobedila sve svoje rivalke osvojivši zlatnu medalju i pri tome istrčala novi lični rekord u dvorani na 400 m.
U trci na 60 m Kristina je osvojila 4. mesro sa samo 6 stotinki zaostatka za treće plasiranom takmičarkom.
Kristijan Marić je imao još jedan izvanredan nastup u konkurenciji mlađih juniora u trkama na 400 m i u skoku u dalj, gde je postavio svoje nove lične rekorde.
Isto to je uradio i Srđan Stanišić u konkurenciji starijih pionira u trci na 300 m gde je postavio svoj novi lični rekord.
Na mitingu je učestvovalo preko 1800 takmičara sa preko pedeset klubova iz desetak zemalja okruženja i Evrope.
Kristinu, Kristijana i Srđana odmah u nedelju 25 decembra očekuje nastup na Novogodišnjem mitingu koji organizuje Atletski klub “Crvena Zvezda” gde trči trke na 60 i 200 m, skaču u vis i s motkom.
Mi se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i nhegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o.koji nam pomažu u odlasku na takmičenja prošle i ove godine.
PODIJELI