AUTO IN PRNJAVOR: MEĐU PRVIM U BIH INSTALIRALI 3D OPTIKU TRAPA MOTORNIH VOZILA

0
2633

U Prnjavoru od sada možete da uradite optiku trapa vašeg motornog vozila, po najsavremenijoj tehnologiji u svijetu.

Naime, Autoservis “Auto in”, u vlasništu Siniše Blatešića, prije nekoliko sedmica instalirao je opremu koja primjenom 3D tehnologije omogućava savršeno podešavanje trapa vašeg vozila. Ovaj uređaj, prvi je instaliran ne samo u Prnjavoru, nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

10420422_10153234074498788_2864421601568374490_n

“Auto in” Prnjavor, već je prepoznat kao servis koji se brine o vašim automobilima primjenom najnovijih tehničkih riješenja. Podsjećamo, da je ovaj servis prvi ugradio potpuno automatizovano samouslužno pranje vozila, prvi su počeli da ugrađuju auto-gas u Prnjavoru, a široj javnosti vlasnik servisa Siniša Blatešić poznat je po instaliranju gasa u hibridno, superštedljivo vozilo. Brigu o ekologiji, dokazao je i sa ugradnjom solarnih elektro-panela, kojima se proizvodi dobar dio struje potreban za rad ovog prostora.

Inače, Autoservis “Auto in” radi objedinjenu uslugu za vaša vozila na jednom mjestu, a da je to tako potvrđuje i pregled sve onog što rade: auto mehanika, auto dijagnostika, auto klima, auto gas, auto optika, auto praonica, automatski mjenjači, autosigurnostni sistem ZEDER, vulkanizer, šlep služba…

Na kraju dok čekate uslugu, u kafe baru “Točak” možete popiti kafu ili se osvježiti nekim pićem. Partner našeg portala “Auto in” Vam poručuje da ste DOBRO DOŠLI!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here