Automobil Fiat 500 odlazi u Prnjavor

0
1580

Uručenjem glavne nagrade automobila Fiat 500 završena je velika nagradna igra Banjalučke pivare “Nektar šalji i vozi” koja je trajala od 11. juna do 9. Avgusta.

Dobitni kod 6GLK7X poslala je Vesna Kuzmanović iz Prnjavora koja je i zvanično postala vlasnica automobila FIAT 500 koji joj je juče svečano uručio generalni direktor Banjalučke pivare Nicholas Penny, u poslovnom kompleksu Banjalučke pivare.

“Čestitamo srećnoj dobitnici na osvojenoj glavnoj nagradi i zahvaljujemo se svim učesnicima naše nagradne igre “Nektar šalji i vozi”.

Veoma smo zadovoljni odzivom i brojem od preko 200 hiljada kodova, koje su poslali naši vjerni potrošači.

Posebno nam je drago što je očigledno da sve više dama učestvuje u našim nagradnim igrama i da su glavnu, kao i dvije utješne nagrade osvojile upravo pripadnice ljepšeg pola”, izjavila je Milka Stanivuković PR menadžer Banjalučke pivare.

Dobitnica glavne nagrade Vesna Kuzmanović kaže da je tokom nagradne igre “Nektar šalji i vozi” poslala samo jedan kod.

“Zahvaljujem se Banjanjalučkoj pivari na ovoj sjajnoj nagradi i zaista vam ne mogu opisati koliko sam bila iznenađena kada sam čula da sam postala vlasnik novog automobila i to zahvaljujući jednom jedinom kodu koji sam poslala”, izjavila je Kuzmanovićeva.

Banjalučka pivara je nagradila i učesnike koji su tokom nagradne igre uložili veliki trud te pojedinačno poslali najveći broj kodova.

“Željana Popović iz Čelinca je poslala 470 kodova tokom 60 dana trajanja nagradne igre te smo je nagradili sa telefonom Samsung Galaxy A6, dok je Marija Blažević, koja je u samo jednom danu poslala 173 koda, osvojila telefon Samsung Galaxy J6”, dodala je Stanivukovićeva.

Iz Banjalučke pivare ističu da je odluka da baš Fiat 500 bude glavna nagrada zapravo podsjećanje na početak reklamiranja Banjalučke pivare šezdesetih i sedamdesetih godina kada je zaštitni znak Nektar piva bio upravo taj automobil, tada popularno zvani “Fićo”.

Banjalučka pivara je tokom trajanja nagradne igre podijelila i 480 različitih dnevnih nagrada, kao što su mini frižideri, Adidas fudbalske lopte, Nektar fudbalski dresovi i cooler bag-ovi.

Spisak svih dobitnika dnevnih, utješnih i glavne nagrade objavljen je na sajtu www.nektarpivo.com

Nezavisne novine

PODIJELI