BANJA KULAŠI: Svečanom revijom okončan Sajam floristike /FOTO GALERIJA/

0
989

Obilježavanje Dana opštine Prnjavor, 24.mart, na najljepši način uljepšao je Sajam floristike, koji je večeras završen svečanom revijom u prostorijama Banje Kulaši.

Domaćin sajma, Danijela Domuz, inače jedina  vlasnica certifikata “Florcert” u BiH,
stečenog u Švedskoj, zahvalila se opštini Prnjavor i prijateljima sajma na podršci, dodavši da joj je veoma drago sto je njena cvjećara “Domuz” imala priliku da nauči nove tehnike u izradi buketa.
Danijelina mentorka Sabina Šegola zahvalila se na gostoprimstvu organizatoru i najavila da ce vrlo rado ponovo učestvovati na jednoj ovakvoj manifestaciji. Sajmu folristike su posebnu notu dale djevoje u vjenčanicama i bidermajerima koje su se predstavile prisutnima i na najbolji način pokazale šta su sve osmislili maštoviti učesnici radionice koja je trajala dva dana. Sajmu su prisustvovali i čelni ljudi opštine Prnjavor, Darko Tomaš i Željko Simić. Tomaš je ovom prilikom pohvalio angažovanje cvjećare “Domuz” izrazivši uvjerenje da su u danima opštine Prnjavor ove godine uspješno obuhvaćeni sadržaji za sve generacije i iz različitih oblasti.

prnjavorlive.info

foto: Marijan Popadić

PODIJELI