Banjalučanka nije čekala posao, od hobija napravila unosan biznis

0
796

Uz dobru ideju i malo hrabrosti, na posao ne mora dugo da se čeka. Posao može da se pokrene, i to vrlo uspješno.

To potvrđuje i Banjalučanka Dubravka Aničić, koja već skoro dvije godine proizvodi prirodnu kozmetiku. Krenula je sa sapunima, a sada može da se pohvali čitavom paletom proizvoda, koji su, kaže, postali veoma traženi. Na kreativnu ideju je, priča, došla zahvaljujući svojoj ćerki.

“Moje dijete je imalo zdravstvenih problema, kožnih, imala je ekceme, što me je iniciralo da uradim nešto za nju, da promijenim naš stil života i njen. I da izbacim kupke iz upoeebe i šampone. Tako da sam došla na ideju da uradim sapun za svoje dijete, da joj malo pomognem”, rekla je Dubravka. 00:57)

Kao inženjer tehnologije, već je imala predznanje o hemikalijama potrebnim za proizvodnju. Kada se spoji lijepo i korisno, kaže Dušica, nastaju sapuni i kreme različitih boja, oblika, mirisa i namjena. Od kokosa, sa cimetom, medom – njeni proizvodi napravljeni su od isključivo prirodnih sastojaka.

“Kad uđem u svoju proizvodnju, to je moj svijet, gdje ja ispunjavam sve svoje želje. Svoje kreacije ispoljavam”, kaže Dubravka Aničić.

Dubravkine sapune, kreme i ulja koriste bebe, djeca i odrasli iz različitih krajeva svijeta. Sve više se, kaže, ljudi odlučuje za prirodnu kozmetiku. U posljednje vreme počeli su da joj se javljaju kupci sa različitim kožnim problemima, a ona, priča, sapune pravi za svakog ponaosob.Nedavno je dobila zahvalnicu od djevojčice iz Velike Britanije, kojoj su se jako dopali njeni prozvodi.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!

/atvbl.com/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here