Banjaluka – Pravoslavna nova godinaDOČEK UZ BIJELO DUGME I TAMBURAŠE

0
1793

 

 U Banjaluci će večeras na Trgu Krajine biti organizovan doček Pravoslavne nove godine uz koncert grupe “Bijelo dugme”, a ispred Kulturnog centra Banski dvor i porte Hrama Hrista Spasitelja nastupiće Gradski tamburaški orkestar i “Tamburaši sa Vrbasa”.
Iz banjalučke Uprave grada saopšteno je da je koncert tamburaških orkestara, koji organizuje grad Banjaluka i Kulturni centar Banski dvor, zakazan u 19.00 časova, dok će se velikim vatrometom u 23.55 časova najaviti dolazak Pravoslavne nove godine.

Koncert grupe “Bijelo dugme”, koji je organizovan pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, zakazan je u 23.00 časa, dok će prije toga, od 20.00 časova nastupiti grupa “Mistik”.

Koncert grupe “Bijelo dugme”, koja je svoj posljednji nastup u gradu na Vrbasu imala 1988. godine u Sportskoj dvorani “Borik”, trajaće do 1.00 čas, nakon čega će publiku zabavljati di-džej Kizami.

Frontmen grupe “Bijelo dugme” Goran Bregović istakao je zadovoljstvo povodom predstojećeg koncerta i najavio nezaboravno veče srna

PODIJELI