Barcaffé donosi nove prilike za uživanje u toplijim danima!

0
551

Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za ponijeti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije kafe 100% arabike i mlijeka, a dostupan je u tri ukusa – vanilija, karamela i irish cream.

Svaka flašica Barcaffé Lattiata donosi uživanje u savršeno kremastom ukusu uz nevjerovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice omogućiće onima koji su stalno u pokretu neophodnu dozu energije i osvježenja, kao i uživanje u svim čarima ljeta na omiljenim mjestima. Bogata aroma prave kafe i zavodljivi ukusi vanilije, karamele ili Irish cream-a spojeni su u divnu poslasticu vrhunske Barcaffé Lattiato kafe za ponijeti!

Ova okrepljujuća hladna kafa predstavlja savršenu poslasticu za bilo koji dio dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osvježenje na poslu ili putovanju. Dobro rashladite svoj omiljeni ukus i jednostavno se prepustite uzbudljivoj aromi koja golica vaša čula i donosi novi talas osvježenja – jer sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato je već u prodaji i možete ga naći u svim većim supermarketima širom zemlje.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here