Bekamov pas ima pokrivač od 4.600 dolara

0
284
Poznato je da bivši nogometaš Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija žive luksuznim i raskošnim životom, ali oni nisu jedini. Posljednja fotografija na Viktorijinom Instagramu pokazuje da jednako luksuzno živi i njihov pas Olive, s kojim rado poziraju za društvene mreže.

Na fotografiji koju je objavila bivša Spajsica nalazi se Dejvid koji spava, a u naručju drži Olive, prekrivenu pokrivačem s potpisom “Louisa Vuittona”, koji bi si samo rijetki sretnici mogli priuštiti. Naime, taj dizajnerski pokrivač košta 4.600 dolara.

Iako su penzioniSanog fudbalera neki korisnici društvenih mreža zbog toga napali, većina je ipak bila na njegovoj strani.

Thumbnail

“I, šta ako je kupio psu dizajnerski pokrivač? To je njegov pas i njegov novac, a s njim može raditi šta god želi,” napisao je jedan od Bekamovih pratilaca.

Osim dizajnerskih “krpica”, Olive ima i vlastiti Instagram profil, koji trenutno prati 69 hiljada ljudi. Takvim brojem pratilaca mogle bi se posramiti i najveće influenserice Instagrama.

Thumbnail

Svota koju su potrošili na najnoviji pokrivač nije ništa čudna, ako uzmemo u obzir da su Bekamovi samo za nedavnu porodičnu prazničnu zabavu iskeširali više od 78 hiljada maraka. U vrtu su imali i spektakularni vatromet, koji su platili oko 10 hiljada maraka.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here