Besplatna obuka za nezaposlena lica iz Prnjavora za CNC operatera

0
1231

U okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”, raspisan je poziv nezaposlenim licima u Prnjavoru za prijavu za učešće u besplatnoj obuci za CNC operatera (za drvopreradu i metalopreradu).

Obuka je namijenjena nezaposlenim licima sa mjestom prebivališta na području opštine Prnjavor, sa evidencije aktivnih tražilaca posla JU Zavoda za zapošljavanje – Biro Prnjavor, starijim od 18 godina.

Poziv za podnošenje prijava je otvoren do utroška raspoloživog iznosa sredstava Projekta za ovu namjenu, a najkasnije do 31. decembra 2018. Više informacija o načinu prijavljivanja je dostupno u javnom pozivu koji se može preuzeti ovdje: http://bit.ly/2NB77R9.

Lokalno partnerstvo Prnjavor je jedno od 19 takvih partnerstva uspostavljenih u zemlji u okviru projekta Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini, kojeg finansira Evropska unija sa 4 miliona eura a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO), a koji za cilj ima prekvalifikaciju skoro 2.000 nezaposlenih osoba te zapošljavanje najmanje njih 620 u 22 opštine u BiH.

Članovi Partnerstva Prnjavor su Agencija za razvoj preduzeća Eda Banja Luka (vodeći partner), Opština Prnjavor, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske – Biro Prnjavor, Centar srednjih škola “Ivo Andrić” Prnjavor, MI Trivas d.o.o. i Topling d.o.o.

PODIJELI