Biciklistička trka Beograd -Banjaluka: Prnjavor domaćin jedne etape

0
391

Naredne godine, u drugoj polovini aprila, biće organizovana Međunarodna biciklistička trka od Beograda do Banjaluke. Domaćin jedne od startnih etapa biće Prnjavor, a danas su predstavnici organizatora ove ugledne manifestacije razgovarali u Prnjavoru sa načelnikom opštine Darkom Tomašem.


Na čelu organizacionog odbora je Vladimi Kuvalja, koji kaže da će to biti trinaesto izdanje trke koja je već dobila verifikaciju kod Međunarodne biciklističke asocijacije. U razgovorima je učestvovao i Dragan Jaćimović, pomoćnik ministarrstva za porodicu omladinu i sport, koji je ovom prilikom izrazio vjerovanje da će pPrnjavor biti domaćin za primjer, pohvališi želju opštinskog rukovodstva u Prnjavoru da se uključi u aprilsku trku

-Biće to najznačajniji događaj u 2019. godini, a lokalna zajednica je raspoložena i da finansijski pomogne organizacionom odboru” rekao je na pres konferenciji načelnik Tomaš. Prioreme su već počele, a predstaviće se više od 180 biciklista iz tridesetak evropskih zemalja.

Predsjednik Organizacionog odbora, Vladimir Kuvalja uručio je, kao znak zahvalnosti lokalnoj zajednici, načelniku opštine Žutu majicu.

Ovo će biti odlična prilika da se Prnjavor u najboljem svjetlu predstavi u turističkom i svakom drugom pogledu. Brane Radulović /prnjavorlive.info/

PODIJELI