BICIKLISTIČKA TRKA BG-BL: OPREZNA VOŽNJA NA RELACIJI TESLIĆ-DOBOJ-DERVENTA-PRNJAVOR-BANJALUKA

0
1033

Zbog održavanja 10. jubilarne Međunarodne biciklističke trke Beograd-Banjaluka danas se vozačima savjetuje maksimalno oprezna vožnja na relaciji Teslić-Doboj-Derventa-Prnjavor-Banjaluka.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske saopšteno je da će vozači voziti putem Teslić-entitetska granica /Vrela, Karuše/-Doboj-Rudanka-Johovac-Šešlije-Derventa /Žirovine/-Gornja Vijaka 1-Prnjavor-Klašnice 1-Laktaši-Klašnice 1-Klašnice 2-Šargovac-Banjaluka 1-Banjaluka /Čajavec/.

Zbog održavanja trke u Banjaluci će biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save /Narodno pozorište/ do Bulevara cara Dušana /Ekvator/ od 9.00 do 18.30 časova i u Ulici doktora Mladena Stojanovića na dijelu od Ulice Trive Amelice /od Mljekare/ do Aleje Svetog Save /Narodnog pozorišta/ od 11.00 do 17.30 časova.

U organizaciji AMD “Banjaluka” i njene sekcije Alfa Romeo kluba “Ugo Stela”, održava se 5. Međunarodni skup ljubitelja Alfa Romea “Banjaluka 2016″, u okviru kojeg će automobili biti izloženi od 10.00 do 12.00 časova u Banjaluci, u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu do raskrsnice sa Alejom Svetog Save i dalje do Ulice Srpska.

Od 12.00 do 13.00 časova vozila će se kretati u koloni od centra grada do Autodroma “Zalužani”.

srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here