Bike fest 2017- Prnjavor u znaku motorijade

0
2942

U sklopu desetog Bike festa, danas (subota, 03. jun) od 17:00 časova biće organizovan defile bajkera ulicama Prnjavora, a očekuje se preko hiljadu učesnika. Organizatori ovog jubilarnog festivala nadaju se da će im ove godine vremenske prilike biti naklonjene, kako bi ljubitelji na daleko poznate manifestacije mogli nesmetano uživati u kompletnoj zabavi.

Prema riječima Bore Mijića, potpredsjednika moto kluba “Prnjavor 07”, egzibicije na motoru biće upriličene kod auto-mota, odnosno na raskrsnici kod Zanatskog centra 1.

Bajkerske igre nakon defilea biće nastavljene u kampu moto egzibicijama i drugim sadržajima, a kasnije se očekuje i nastup Alena Islamovića. Prnjavočani će tako i ove godine biti domaćini jedne od najpoznatijih manifestacija ovog karaktera, a prema riječima organizatora BIKE FESTA, Moto Kluba “Prnjavor 07”, dobre zabave neće nedostajati. Učesnici motorijade okupljaju se već treći dan u krugu izletišta “Borik” na Lazinoj vodi, gdje su održani i prethodni susreti bajkera. Bike fest 2017. traje od 02. do 04. juna./prnjavorlive.info/

PODIJELI