“BIO SI MELEM ZA DUŠU” Emotivnim porukama ljudi se opraštaju od BRUTALNO UBIJENOG MONAHA

0
311

“Dragi Bože, tuga!”, “Ne mogu da vjerujem. Divan je bio”, “Pamtiću te zauvijek”, “Čovjek koji ostavlja bez riječi, hvala ti za sve!”, “Bio je melem za dušu”, “Vječni pomen ocu Stefanu. Neka mu Gospod podari Carstvo nebesko”, “Šta radimo, kuda idemo, kakav je postao ovaj svijet?”

Ovo su samo neke od poruka koje na društvenim mrežama ostavljaju užasnuti mještani Šipova, malog grada u Srpskoj koje je sinoć šokirala informacija da je u manastiru Glogovac ubijen otac Stefan. Prema prvim informacijama on je izboden nožem, a prema riječima mještana, što je objavljeno je i na društevnim mrežama, monaha je ubio muškarac.

Podsjetimo Srpskainfo je već pisala da policija zna identitet osumnjičenog za ubistvo monaha.

– Sve raspoložive policijske snage tragaju za Draganom Š. iz Banjaluke zbog sumnje da je ubio monaha manastira Glogovac oca Stefana. Osumnjičeni je poznat kao uživalac narkotika – rekao je za Srpskainfo izvor iz MUP.

Na Fejsbuk stranici manastira objavljeno je : “U nevjerici i tuzi obavještavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinioc nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti poslije istrage policije kao i vrijeme sahrane postradalog monaha Stefana. Vječan ti pomen oče naš i brate Stefane!”

/Srpskainfo/

PODIJELI