Bizarno je, ali provjerite: Kakve su vam gaće, takav vam je život!

0
1988

O karakteru osobe može se saznati mnogo. Potrebno je samo znati kakvo donje rublje nosi. Bokserice, slip gaće ili tange.

gace

Iako kod žena postoji milijardu i jedna kombinacija donjeg rublja kod muškaraca je sve daleko jednostavnije. Oni samo navuku na sebe donji veš i to je to. No, nije svejedno koji. O karakteru osobe može se saznati mnogo. Potrebno je samo znati kakvo donje rublje nosi. Bokserice, slip gaće ili tange..

‘Vječiti dječaci’ nose bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice nikad u stanu nema toalet papira, a dezodorans je za njega čisto bacanje novaca. Nije mu problem ni pojesti komad pizze star dva dana. Ovakve osobe obožavaju nositi smiješno donje rublje s likovima iz stripova. Ujedno, takve osobe nikad neće odrasti i vječiti su dječaci.

Gospodar vlastite sudbine nosi slip (uske) gaće

Muškarci koji nose slip gaće vole držati stvari pod svojom kontrolom. Znaju kada trebaju biti elegantni. Znaju i kada su prikladni trenutci za opuštanje. Ove osobe redovito vježbaju i neće si dozvoliti ‘prelijevanje sala’. Slip gaće biraju muškarci koji točno znaju što žele.

Obično donje rublje nose ‘mamini sinovi’

Muškarac koji nosi obično donje rublje ne uspijeva ostaviti prošlost iza sebe i usredotočiti se na budućnost. Ovo donje rublje najvjerojatnije nosi još od djetinjstva, što znači da nije sklon promjenama. Voli biti na sigurnom. S obzirom na prepostavku da su njegov otac, djed i pradjed nosili iste te gaće, nije teško za pretpostaviti da mu majka kupuje iste.

Bez rublja idu ljenčine

To što muškarac ne nosi donje rublje najčešće ne predstavlja znak njegovog seksepila. Riječ je o lijenosti. Ako nije riječ o lijenosti, onda možda nije stigao oprati svoj veš. No, vjerojatno ako ne stiže osnovne stvari napraviti kako treba, nema vremena ni za druge.

Tange = veliko NE!

Bježite glavom bez obzira od muškaraca u tangama. Takvi muškarci su opsjednuti sami sa sobom i svojom savršenom pozadinom. Bitnije im je da im se ne ocrtavaju linije donjeg veša na hlačama nego potrebe drugih.

Izvor: www.dnevno.hr

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here