Bobi Živojinoviću pozlilo na zabavi, reagovala Hitna pomoć

0
311

Bivšem srpskom teniseru i suprugu poznate pjevačice Lepe Brene, Bobi Živojinoviću pozlilo je za vrijeme jedne od kućnih zabava, nakon čega je morala da interveniše Hitna pomoć, prenijeli su mediji u Srbiji.

Kako je ispričao neimenovani izvor blizak porodici za “Kurir”, uvijek veseli i nasmijani Boba samo je pao u jednom trenutku.

“Boba je nedavno organizovao druženje u prostoriji za slavlja koja se nalazi tik uz vilu Živojinovića. Cijeli prethodni dan je u kuhinji spremao brojne ukusne specijalitete, po čemu je inače poznat. A gde je dobra hrana, tu su i skupa žestoka pića. Dok je pripremao gozbu, lagano je pijuckao”, ispričao je izvor i dodao da je Boba u jednom trenutku samo pao na dvosjed, te da se nije mogao pomjeriti.

“Čim su mu prisutni prišli, rekao je da mu je dobro i da to nije ništa. Ipak, nije mogao da stane. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je došla u roku od 10 minuta. Pregledali su Živojinovića i konstatovali da je u lošem stanju, ali da nema potrebe da ga voze u bolnicu”, zaključio je izvor.

PODIJELI