Bogat program obilježavanja Dana opštine 24.marta

0
1782

U povodu obilježavanja 24. marta – Dana opštine Prnjavor, u periodu od 11. do 31. marta biće održan niz sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija.

Prva u nizu manifestacija, Međunarodni turnir u tekvondou „15. Prnjavor Open“ biće održan u subotu, 11. marta i nedjelju, 12. marta u sportskoj dvorani „Sloga“. U srijedu, 15. marta biće održano literarno. takmičenje za učenike OŠ „Miloš Crnjanski“ Potočani, dok će u petak, 17. marta u 19:30 časova u Centru za kulturu biti održan koncert „Muzika za sve“, Orkestar gitara „102 gitarske žice“. Subota, 18. mart rezervisana je za Opštinsko školsko takmičenje u odbojci i fudbalu, finalne utakmice za dječake i djevojčice osnovnih škola, koje je biti održano u dvorani OŠ „Nikola Tesla“ sa početkom u 12.00 časova, dok će u Centru za kulturu u 19:30 časova biti izvedena pozorišna predstava „Rijaliti obračun“. U nedjelju, 19. marta sa početkom u 19:30 časova u Centru za kulturu biće održana smotra folklora, dok će u ponedjeljak, 20. marta biti otvorena izložba ratnih fotografija u organizaciji Boračke organizacije opštine Prnjavor. U Centru za kulturu u utorak, 21. marta u 19:30 časova biće održano književno veče, dok će u četvrtak, 23. marta biti upriličen koncert „Škole za osnovno muzičko obrazovanje“. U petak, 24. marta u jutarnjim satima biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi „Dajte krv, spasite život“, za učenike srednjih škola, dok će parastos i polaganje vijenaca biti održano u 12.00 časova na Vučijaku, a u 13.00 časova u Šibovskoj. Svečana sjednica Skupštine opštine planirana je za 17.00 časova. U nedjelju, 26. marta biće organizovan tradicionalni izlazak na Motajicu, a dok istog dana u popodnevnim satima biće organizovan i maskenbal za djecu. U utorak, 28. marta i srijedu, 29. marta biće organizovane pozorišne predstave za učenike osnovnih i srednjih škola. Program obilježavanja Dana opštine ove godine zatvoriće 18. Međunarodna ulična trka „Prnjavor 2017“, koja će biti održana u petak, 31. marta sa početkom u 13:30 časova.

Iz Organizacionog odbora za proslavu Dana opštine pozivaju građane da svojim prisustvom uveličaju navedene manifestacije, te napominju da je ulaz besplatan.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here